News

Sugarbeat Festival 2015

Ook dit jaar sluiten we de zomer af met ons Sugarbeat Festival! Neem een kijkje onder "events" voor meer info.

Release "Homerecordings" van Anton Walgrave!

... of hoe een tournée langs tientallen huiskamers resulteerde in een nieuw album!
De release van deze plaat is voorzien op 30 augustus tijdens het Sugarbeatfestival. Maar wie niet tot dan kan wachten, kan nu reeds terecht op http://www.antonwalgrave.com om het album te bestellen.

Artist: 

Line Up Sugarbeatfestival

De line up voor het Sugarbeatfestival 2014 is bijna rond!
Kom op 30 augustus naar Bunsbeek om te genieten van de volgende fantastische bands:

The Sedan Vault
Double Veterans
Winterslag
Nevada Fellow
The Guru Guru
Les Generals Jacks
Dada Waves
Rumours
Zeester

...and more!

Zie ook onze evenementpagina voor meer info.

Sugarbeat Festival 2014

Het festivalseizoen komt er weer aan! En ook hier bij Sugarbeat begint het dan te kriebelen. We zijn alvast volop bezig met de voorbereidingen voor het volgende Sugarbeat Festival! Noteer dus zeker 30 augustus in je agenda en zorg dat je erbij bent, want belooft weer fantastisch te worden. De line up is bijna rond, heel binnenkort zullen we die via deze pagina bekendmaken.

Het zomert in Bunsbeek!

Summertime! Om het einde van deze prachtige zomer te vieren, staat er weer een Sugarbeat Festival gepland op zaterdag 31 augustus! De line-up is alvast veelbelovend, neem zeker een kijkje onder "Events" voor meer info.

Lente bij Sugarbeat

Laat buiten de sneeuw maar vallen, bij Sugarbeat zetten we vol frisse energie de lente in! Twee nieuwe platen zagen deze maand onder het Sugarbeat label het levenslicht en staan te popelen om aan het grote publiek te worden voorgesteld. Op 15 maart was dat “Fountain in the City”, de nieuwe cd van Iza, en op 29 maart is het de beurt aan “Tame Hearts”, het nieuwe album van Anton Walgrave.

Artist: 

Sugarbeat levert muziek aan Tiense raffinaderij

Jeuddienst 3300 Tienen, Sugarbeat, Doppler. en Tienentertainment bouwen samen een nieuwe concertwerking uit in Tienen.

Music Refinery (vrij vertaald: muziekraffinaderij) staat voor een concertreeks in het nagelnieuwe vrijetijdscentrum met een kwalitaitief hoogstaande programmatie.

Sugarbeat Zoekt Vrijwilligers !

Ben je gebeten door de muzikale microbe? Wil je graag van dichtbij meewerken aan het organiseren van concerten? Of wil je gewoon graag wat nieuwe mensen leren kennen met dezelfde interesses? Word dan vrijwilliger van Sugarbeat!